EXPERTER PÅ FASADMÅLNING OCH FASADRENOVERING

Om företaget

Fasadrenoveringar Stockholm har funnits i 20 år vi är specialister på fasadrenoveringar i StorStockholm, Västerås och Eskilstuna och och har sedan 2001 renoverat flera hundra fasader av olika slag så som träfasader, putsfasader eller murning av tegelfasader.

När du anlitar du oss garanterar vi att arbetet utförs av experter på fasadrenovering. Vi ser alltid till att arbetet utförs på bästa sätt där stor vikt läggs på förberedelser och underarbetet.

Vi har ett väl utvecklat program för hur renoveringen skall utföras oavsett om det gäller putsfasad som skall putsas eller träfasad som skall målas eller ett helt fasadbyte.

Varje projekt är unikt, så låt våra fasadexperter komma ut och lämna offert på hur vi skall renovera er fasad på bästa sätt både ur ekonomiskt perspektiv på kort och lång sikt.

En stark miljömedvetenhet och hållbara garantier är en självklarhet i vår verksamhet.

VÅRA LEDORD:
VI HÅLLER ALLTID VAD VI LOVAR

Rot-avdrag:

Prata med oss så tar vi hand om hela administrationen runt rot-avdraget.

Några fakta runt rot-avdraget:

ROT-avdraget gäller för privatpersoner och är ni två i som bor i fastigheten så innebär det att ni båda kan nyttja rot-avdraget.
Ni får en skattereduktion på upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Avdraget görs direkt, vilket innebär att vi ser till att beloppet blir reducerat direkt på fakturan.
Du behöver alltså inte vänta till nästa deklaration.
Avdraget är mycket användbart för dig som renoverar i hemmet och är upp till 100 000 per hushåll och år maximalt 50 000 per person.(person som vill göra avdrag måste vara skriven i bostaden).
På Skatteverkets hemsida kan du läsa mer om villkoren för att få avdrag.

Välkommen att Kontakta oss för en kostnadsfri offerrering av just ert specifika fasadprojekt vi lovar att återkomma inom 24 timmar.