EXPERTER PÅ FASADMÅLNING OCH FASADRENOVERING

Måla om hus i Nacka!

Vi gjorde vår första fasadrenovering där vi målade om en villa i Nacka redan år 2000. Vi har sedan dess utfört mängder av fasadrenoveringar och ommålning av villor i Nacka i bl. a i Saltsjö-Duvnäs Björknäs, Lännersta, Saltsjöbaden, Boo, Kummelnäs. Där vi har målat om trähus och putsat om stora kommersiella lokaler och villor.

Tillsammans med våra leverantörer har vi efter 20 års erfarenhet av fasadrenoveringar och målning av villor i Stockholmsrådet utvecklat renoveringsmetoder för alla typer av fasader så som putsfasader, träfasader och tegelfasader.

Hör av er till oss om ni vill ha referenskunder från Nacka.

Vår erfarenhet samt våra nogrannt utvalda leverantörer av rätt material för respektive fasadrenovering gör att vi kan lämna fullständiga garantier på hela renoveringsprojektet.

Vi målar om och renoverar fasader åt både små privata fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och större fastighetsbolag.

Byta fönster eller Måla om fönster i Nacka

Som ägare till en fastighet säkerställer man genom en att sköta underhållet på sin fastighet. Genom att underhållsmåla  fasaden och fönsterna med jämna mellanrum slippa göra mer omfattande fasadrenovering som panelbyte, fönsterbyte omputsning av fasaden som kan bli mycket kostsamt.

Måla om och tilläggsisolera eller byta fönster i Nacka.

Vid mer omfattande fasadrenovering kan man passa på att tilläggsisolera , byta fönster när man skall måla om huset. Då får man ett vackrare hus med högre värdering och längre livslängd. När man tilläggsisolerar så förbättrar man inomhusklimatet och minskar uppvärmningskostnaderna.

Byta färg när man målar om  huset i Nacka.

Man bör dock tänka på att det kan krävas bygglov för utvändiga förändringar (även färgbyte vid husmålning) och att alltid anlita företag med rätt kunskap och kompetens.

Vi utför alla våra uppdrag med fullständiga garantier och ett bra miljöarbete i focus.

Välj ett proffs och skona din plånbok. Förläng livstiden på din fasad med många år genom att anlita oss.

Välkommen att Kontakta oss för en kostnadsfri offert av just er
specifika fasadrenovering i Nacka vi lovar att återkomma inom 48 timmar.